FacebookTwitterПідписатися на RSS

Вітання зі св'ятом Першовересня і Дня знань

Вельмишановні вчителі, батьки, гості. Дорогі учні!

Щиро вітаю вас зі св'ятом Першовереснем і Днем знань.

Щороку цей перший осінній ранок сповнюється безмежною і радісною мелодією першого шкільного дзвоника.

Усі шляхи сьогодні ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який кожного школяра поведе у незвідану, цікаву і часто нелегку дорогу — дорогу до знань, до нових звершень.

Сьогодні всі ми, дорослі, трохи заздримо вам, школярам, адже роки навчання в школі — це захоплюючий, насичений і незабутній період у житті людини і одночасно — найвідповідальніший. Саме освіта сьогодні стає головною основою для успішної кар'єри і гідного життя. Ми сподіваємось на вас, віримо, що ви, наші діти - здібні, талановиті, розумні - досягнете всього, про що мрієте. Ваша сміливість, винахідливість, творчі здібності, ваше бажання змінити світ на краще забезпечать кожному з вас гідне майбутнє.

Переконаний що вам, діти, під силу подолати всі труднощі, стати по справжньому освідченими людьми, патріотами свого рідного краю, внести гідний вклад у розвиток нашого міста і нашої рідної України, яка в цьому році відзначає 25 річний ювілей.

Свою волю і незалежність український народ завжди відстоював у важкій боротьбі. І сьогодні також кращі сини України виборюють таку потрібну зараз для країни перемогу, захищаючи наш суверенітет і незалежність. Я глибоко переконаний, що разом ми здолаємо всі негаразди, бо в єдності наша сила, а Україна єдина.

Дорогі друзі навчати і навчатися - нелегка, але дуже важлива робота, як для вчителів, так і для учнів. Вона вимагає вдумливого і серйозного ставлення, терпіння, уваги і поваги один до одного. Інакше не можна, адже школа і клас -це друга сім'я.

До нашої шкільної сім'ї в цьому році долучились 143 першокласники .

Дорогі діти ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та знаходьте в школі справжніх друзів. У цей святковий день хочеться побажати вам любити рідну мову, землю, поважати працю і знання. Сподіваюся що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями, вихованцями одного з найкращих освітніх закладів нашого міста.

Особливі слова вітань і нашим найстаршим учням 11-класникам, для яких цей рік стане останнім в стінах рідної школи. Запам'ятайте та збережіть у своїй пам'яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі. Ви - юний цвіт нової України. Від вас залежить її майбутнє.

Дорогі учні, любіть свою школу, яка є невід'ємною частиною вашого дитинства а це найщасливіша пора життя для кожної людини. Нехай незмінним дороговказом для кожного учня будуть нетлінні символи українського народу, які викарбовані на гербі нашої школи: книга - символ мудрості, запалений факел - символ незгасимого потягу до знань і яскраве сонце - символ тепла, затишку і добра, які завжди мають панувати в нашій шкільній родині.

Дорогі діти, навчання -це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Шануйте батьків і вчителів, пронесіть крізь життя любов до рідної України. Від вас залежить її майбутнє. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті школи та рідного міста.

Гарного вам навчального року.

Кiлькiсть переглядiв: 318

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.