FacebookTwitterПідписатися на RSS

Тиждень соціально-психологічної служби

Тиждень соціально-психологічної служби зайняв своє місце серед інших предметних тижнів, оскільки з психологією пов’язаний увесь навчально - виховний процес. А Макаренко писав: «Педагогіка - це майстерня, а психологія- інструмент, яким там працюють». Цього року традиційний тиждень соціально-психологічної служби пройшов під назвою «Доторкнись до світу психології». Практичним психологом Горніч.Л.І. та соціальним педагогом Кубай А.О. були сплановані різні заходи, що охоплюють різні види діяльності: акції, тренінгові заняття, видеоперерви, анкетування, виставка малюнків та плакатів.

10.04. педагоги та учні школи за допомогою скарбнички мудрості «Психологи роздумують» ознайомитись з відомими висловами видатних психологів світу.

/Files/images/novini/2017/psihologya/1.jpg

З метою вироблення стійкості до різних життєвих ситуацій було проведене заняття з елементами психологічного тренінгу «Формування соціально-психологічної компетентності: протистояння маніпуляціям» для учнів 7-8-их класів, на якому діти мали змогу дізнатися про різні види маніпулювання, а також ознайомитися з порадами як не стати жертвою маніпулювання.

/Files/images/novini/2017/psihologya/2.jpg /Files/images/novini/2017/psihologya/3.jpg

йну стінівку «Психологічний вісник», який містив безліч порад для учнів школи: як підвищити самооцінку та комунікабельність, як керувати своїми емоціями та займатися особистісним розвитком.

/Files/images/novini/2017/psihologya/4.jpg

Також в цей день у фойє школи відбулась акція «Психологія кольору: Пізнай себе», де педагогічний коллектив мав змогу продіагностувати свій настрій за допомогою кольоротерапії.

/Files/images/novini/2017/psihologya/5.jpg /Files/images/novini/2017/psihologya/6.jpg

12.04. учні 1-2 класів мали змогу доторкнутися до цікавого та незвіданого світу психологічної науки за допомогою акції «Пізнаємо себе з героями мультфільмів». Вінні-Пух, Кролик, Тигрик, Ослик та Сова

допомогли діткам дізнатися про невідомі грані внутрішнього світу та пізнати досі нечувану і таку цікаву науку психологію.

/Files/images/novini/2017/psihologya/7.jpg /Files/images/novini/2017/psihologya/8.jpg

Надзвичайно важливою темою сьогодення є для старшокласників вибір професії, саме тому 13.04. соціально-психологічною службою було проведене профорієнтаційне заняття, яке мало назву «Ти стоїш перед вибором», на якому учні школи змогли вдосталь дізнатися про перспективи та перешкоди, які трапляються на шляху до успіху фахівця будь-якої галузі. Серед великої кількості різниїх професій старшокласники спробували віднайти свою, діагностуючи власні нахили та здібності. Важливим кроком до майбутнього вибору своєї спеціальності стало усвідомлення трьох важливих складових «Хочу-Можу-Треба» будь-якої професійної діяльності.

/Files/images/novini/2017/psihologya/10.jpg /Files/images/novini/2017/psihologya/9.jpg

Не оминула профорієнтаційна робота і учнів 3-4-их класів, для яких було проведено відеоперерви «Абетка професій».

/Files/images/novini/2017/psihologya/11.jpg /Files/images/novini/2017/psihologya/12.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 751

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.