FacebookTwitterПідписатися на RSS

Посвята в першокласники

Посвята в першокласники відбулась у стінах Комунального закладу "ЗОШ І-ІІІ ступенів №23" Луцької міської ради.

Школа – це дивовижний світ. Є в ньому місце і для напруженої праці, і для розваг та відпочинку. Місяць навчання маленьких першокласників швидко минув. І, як винагорода за напружену працю, 18 жовтня 2017 року відбулося традиційне свято для молодших учнів –«Посвята у першокласники». Святкову музично-розважальну програму для учнів перших класів підготував педагог-організатор Яковлюк О.В. , а танцювальний колектив «Фантазія» разом з керівником гуртка Парфисюк Ю.В. підготували хореографічні композиції.

Вихованці цієї школи подарували присутнім чудові танці, які полонили серця і душі учасників свята, надихали на добро і любов, на мир і порозуміння.

Настає найурочистіша мить: першокласники складають "Клятву", а директор КЗ «ЗОШ І-ІІІ ступенів №23" Луцької міської ради Мартинюк Віктор Семенович вручає кожному з них пам'ятні "Посвідчення першокласника".

Віднині першачки носитимуть почесне звання - учень Комунального закладу"ЗОШ І-ІІІ ступенів №23" Луцької міської ради.

«Бажаю всім учням гарних оцінок, наполегливості в навчанні, мирного неба для всієї неньки України»– промовив директор Мартинюк В.С.

Закінчилось свято на гарній урочистій ноті. Тож бажаємо нашим першокласникам носити гідне звання школяра і щасливої дороги до світу знань.

/Files/images/novini/2017/jovten/posvyata_v_pershoklasniki_2017/Посвята1_01.jpg /Files/images/novini/2017/jovten/posvyata_v_pershoklasniki_2017/Посвята1_02.jpg /Files/images/novini/2017/jovten/posvyata_v_pershoklasniki_2017/Посвята1_03.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.