FacebookTwitterПідписатися на RSS

КВН

7 листопада, Палац учнівської молоді міста Луцька – ці координати запам’ятав кожен, хто любить посміятися від душі, веде боротьбу з депресією чи поганим настроєм.

Саме цього дня, за кубок найвеселішої команди змагалося дві школи міста: ЗОШ № 20, команда «4/4», та команда нашої школи «23 квартал».

Судили команди справедливі члени журі, які мають досвід у грі, та неодноразово представляли місто в подібних конкурсах.

Програма турніру – єдина для всіх і надає рівні шанси учасникам показати свої здібності. Були відіграні три конкурси: «Візитка», «Гра капітанів» та «Домашнє завдання» на тему «Улюблені уроки», яке стало найяскравішим моментом усього конкурсу. Учасники не переставали дивувати як шанувальників, так й організаторів своїми неординарними цікавими ідеями, веселити комедійними постановками та різноманіттям жартів.

Учасники показали неабиякий артистизм та винахідливість, вдало донесли до журі ідейне навантаження номерів, за що отримали відповідні бали.

Тривала запекла боротьба, проте найголовніше - це емоції, які відчували учасники, працюючи в дружній атмосфері.

За результатами змагань в бою за першість найбільшу кількість балів отримала команда нашої школи «23 квартал», яка і стала переможцем цієї гри. Важко передати ті почуття, які вирували в душі кожного учасника нашої команди, коли зрозуміли, що перемога наша!!!

Ми бажаємо команді «23 квартал» процвітання, творчих успіхів і сподіваємося ще не раз побачити веселі мініатюри й від душі посміятися над справжніми жартами. Щирі вітання учасникам команди та слова вдячності керівникам, які є творчими й креативними натхненниками нашого «Кварталу»!

Кiлькiсть переглядiв: 207

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.