FacebookTwitterПідписатися на RSS

Навчання по-новому!

Навчання по-новому

Велике слово – школа! Це скарб найкращий кожного народу,

це ключ золотий, що розмикає пута несвідомості,

це шлях до волі, до науки, до добробуту.

У вселюдському житті той народ і бере перемогу,

який має найкращу школу.

Софія Русова

З вересня 2018-2019 н.р. усі вчителі початкових класів України розпочнуть працювати за новим Державним стандартом початкової загальної освіти, що забезпечує реалізацію Концепції Нової української школи. Актуальним є питання підготовки вчителів до впровадження освітньої політики держави шляхом ознайомлення і застосування у роботі новітніх практик, технологій, методик, інноваційно – освітніх підходів.

Саме тому на мікропедраді вчителів початкових класів нашої школи розглядалось питання «НУШ – ключова реформа МОН», яке висвітлювали педагоги школи Ковтунець О.М. та Пономаренко Н.І., які 10 – 12 січня 2018 - року у ВІППО взяли участь в обласному тренінгу для тренерів « Нова українська школа – нові підходи до навчання та викладання».

Вчителі обговорили питання МОН України про завдання та перспективи НУШ.

Ознайомилися з нормативно – правовою базою: наказ МОН від 15.01.2018 №34 «Про деякі організаційні питання щодо підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах НУШ», наказ МОН України від 15.01.18 №36 «Про затвердження Типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладами післядипломної педагогічної освіти»

З елементами тренінгу опрацювали питання «Формування спільних цінностей. Створення правил класу».

Особливий інтерес викликали у вчителів питання «Про організацію фізичного середовища. Практика ранкових зустрічей».

Пономаренко Н.І. та Ковтунець О.М. провели майстер-клас «Акторська майстерність», у якому взяли участь усі педагоги початкової школи. Вчителі майстерно продемонстрували елементи 4 компонентів ранкової зустрічі.

/Files/images/novini/2018/navchannya_po_novomu/12.jpg /Files/images/novini/2018/navchannya_po_novomu/14.jpg /Files/images/novini/2018/navchannya_po_novomu/15.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.