FacebookTwitterПідписатися на RSS

Міжнародний день миру

Кожного року у всіх куточках Землі 21 вересня відзначають Міжнародний день миру. Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами будинків. Однак для дуже багатьох людей в сучасному світі цей дар – не більше, ніж казкова мрія. Напередодні Всесвітнього Дня Миру, різні заходи та кампанії проходять в усьому світі з метою привернути увагу до необхідності підтримку миру.

Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа. Загальновідомим символом миру є голуб. Учні 1-11-х класів приєдналися до Всесвітньої акції «Голуб миру», прикріпивши паперові голуби у фойє школи, аби показати наскільки важливими є мир, свобода, добро і повага. В класах були проведені бесіди та години спілкування «Мир на планеті – щастя всім дітям». Відбулася виставка дитячих малюнків «Мир на моїй землі». Учні школи № 23 також долучилися до проведення флешмобу у якому брало участь чимало дітей.

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

/Files/images/novini/2019/veresen/den_miru/Mir_01.jpg /Files/images/novini/2019/veresen/den_miru/Mir_02.jpg
/Files/images/novini/2019/veresen/den_miru/Mir_03.jpg /Files/images/novini/2019/veresen/den_miru/Mir_04.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 352

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.