FacebookTwitterПідписатися на RSS

Медико-психолого-педагогічний консиліум: «Адаптація п'ятикласників в школі ІІ ступеня»

13.01.2016 в нашому навчальному закладі проведено медико-психолого-педагогічний консиліум: «Адаптація п'ятикласників в школі ІІ ступеня», в якому взяли участь дирекція школи, класні керівники 5-их класів, усі вчителі-предметники, практичний психолог Казьмірук Н.О., медична сестра школи Рожко В.П.

Під час роботи над визначеними питаннями розглянуто результати контрольних робіт п'ятикласників, їх навчальні досягнення за І семестр 2015-16н.р. (доповідь заступника директора Бабули Л.М.).

Практичний психолог довела до відома учасників консиліуму результати психологічних досліджень: рівня навчальної мотивації; вад особистісного розвитку, як-от: тривожність, імпульсивність, агресивність, схильність до нечесної поведінки, асоціальність, замкнутість, невпевненість; рівня згуртованості класних колективів у порівнянні з минулим навчальним роком, особистісну адаптованість школярів до навчання в основній школі.

За результатами проведеної діагностики Наталія Олександрівна дала рекомендації щодо роботи з учнівськими колективами та окремими школярами. Вироблено рішення. Підсумком роботи стала цікава робота з визначення структури учнівського щастя.


Кiлькiсть переглядiв: 548

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.