FacebookTwitterПідписатися на RSS

Міський семінар вчителів фізики

В системі роботи вчителя самоосвіта займає важливу роль. Тільки той вчитель, котрий постійно в пошуку, постійно знайомиться з новим може навчати та виховувати майбутні покоління.Важливим елементом самоосвіти є обмін досвідом роботи з колегами. Для цього і проводяться різні семінари та творчі зустрічі.

Ось і в нашій школі 23 лютого цього року вчителі фізики провели міський семінар на тему «Формування креативних умінь і навичок засобами нетрадиційних підходів до викладання фізики»

З огляду на те, що одним із завдань сучасної школи є формування навичок мислення та вміння поглянути на розв’язання проблеми під несподіваним кутом, дана тема є досить актуальною.

Гості нашої школи відвідали урок в 9 класі на тему «Магнітна дія струму. Магнітне поле провідника зі струмом» (вчитель Пашкетник В.А.). Цікавою родзинкою уроку було те, що учні використали камеру власних телефонів, щоб з її допомогою продемонструвати класу як проходить дослід, котрий їх друзі проводять за демонстраційним столом.

/Files/images/novini/2017/semnar/Копия IMG_201702_ВЕБ.jpg /Files/images/novini/2017/semnar/Копия IMG_20170223_ВЕБ.jpg

Шмідт Л.А поділилась колегами досвідом використання художніх творів на уроках, проведенням нетрадиційних уроків та вмінням підшукати оригінальні теми для організації дослідницької роботи дітей.

/Files/images/novini/2017/semnar/20170223_ВЕБ.jpg

Вчитель астрономії Юревич В.М провела навчально методичну гру проведення уроку з використанням елементів корпоративного навчання. Вчителі мали змогу відчути себе учнями і вирішити проблему організації польотів у далекий космос, в ході якої ознайомились з різними формами групової роботи на уроках.

/Files/images/novini/2017/semnar/2017022334_ВЕБ.jpg

Психолох школи Горніч Л.І провела цікаве тестування в ході якого кожен присутній міг оцінити власний потенціал креативності.

/Files/images/novini/2017/semnar/20170223_112_ВЕБ.jpg

Закінчився семінар обміном думками з приводу почутого та побаченого.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.