FacebookTwitterПідписатися на RSS

Загинули за єдність України!

Кожен з нас повинен подякувати Богу, що ми сьогодні можемо вшанувати пам’ять лучан, волинян, які віддали Україні найдорожче – своє життя. На сході наші воїни захищають нас, але кожен знає, якою ціною це дається. За три роки війни Україна втратила тисячі воїнів, які загинули за Україну, наймолодшому волинянину було вісімнадцять років. Середній вік загиблих 33 роки – це хлопці, які не зустріли своєї людини, це хлопці, які не зростили дітей. Ці молоді люди показали свою безмежну любов до України.

Наша шкільна громада – вчителі, учні, батьки також завжди пам'ятають тих, які захищають і захищалинашу державу від країни-агресора. В стінах нашого закладу проводяться виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті загиблих воїнів АТО.

Також у школі відбулась презентація книги Євгена Хотимчука «Волинський небесний батальйон». На цей захід було запрошено сім'ї загиблих лучан у зоні АТО, про яких згадується у цій книзі.

У нашому закладі ми робимо все для того, щоб пам'ятати своїх героїв: проводимо різні заходи, запрошуємо родин загиблих воїнів. Увіковічили імена загиблих випускників на стелі. Щоденно вранці нас зустрічають очі та погляди цих хлопців. Ми повинні завжди пам'ятати та цінувати їхній подвиг. Це наш обов'язок перед ними.


/Files/images/novini/2020/traven/IMG-6ade65139514cf6d01f9f75b79a5bfeb-V.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.